Alert

Një emision nga gazetari Granit Sokolaj

Çdo të premte ora 18:10

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Alert – “Lufta kundër tërbimit”

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha
Artikull i Rekomanduar:
“Shëndetësia e ‘sëmurë'”

Close