English News Edition

Every day 18:00 UTC +2

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Parties violate the law, CEC in difficulty: Parties do not propose commissioners/ 22 June 2017

1-Parties violate the law, CEC in difficulty: Parties do not propose commissioners
2-Participation in campaign, Ministry of Health dismissed directors of two hospitals
3-Accusations between SP and SMI, SMI accuses former Minister of Interior of vote buying
4-Prisoners’ vote, 2,100 prisoners will vote in 20 voting centers
5-Coalitions after elections, DP Chairman excludes a possible coalition with SP
6-DP chairman in Diber, Basha: Punish the PM for the promises he did not keep

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha
Artikull i Rekomanduar:
Rama: Që PD të vijë më 18 qershor, më parë të kalojë nga Kuvendi për vettingun

Close