Ora Skaner

Çdo të Dielë ora 23:05

Një format totalisht sportiv që transmetohet çdo të dielë ora 22.30 në Ora News, prej datës 21 gusht 2014.

Të ftuar të shumtë, lidhje direkte, analiza sportive e javës , komente, diskutime të shumta, intervista ekskluzive.

Nga 12 shkurti 2017 drejtohet nga Glendi Tafaj dhe Viola Spiro. Më përpara emisioni moderohej nga gazetari Gerti Carcani. 

 

Ora Skaner mund të ndiqet edhe LIVE ONLINE çdo  të dielë ora 22.30 në Ora News.

Çdo emision është dhe në Youtube  Na ndiqni dhe në Facebook

Na kontaktoni në adresën e emailit oraskaner@oranews.tv 

 

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Ora Skaner – “Skënderbeu në Europë”, 30 korrik 2017

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter