12 hapa për të arritur vetëbesimin
18/06/2017 - 17:38

Vetëbesimi është një gjë e rëndësishme për të gjithë njerëzit, po është e vështirë për tu arritur. Shumë prej nesh jemi mësuar të dëgjojmë të tjerë që nuk arrijnë të kenë besim në vete, janë gjithnjë pesimistë dhe harrojnë të mendojnë pozitivisht.

Por ekzistojnë disa hapa për ta arritur, të cilat janë:

1. Nëse mendoni se diçka nuk është e mirë, mos e bëni.

2. Thoni ekzaktësisht atë që mendoni.

3. Mos bëni lajka.

4. Besoni në instiktin tuaj.

5. Mos flisni asnjëherë keq për veten.

6. Mos hiqni kurrë dorë nga ëndrrat.

7. Mos kini frikë të thoni jo.

8. Mos kini frikë të thoni po.

9. Jini të sjellshëm me veten tuaj.

10. Lërini të shkojnë gjërat që nuk mund ti kontrolloni.

11. Qëndroni larg negativitetit.

12. Dashuroni.

/oranews.tv/

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Komento

Read previous post:
Prokuroria: Anëtarë të Këshillit publikuan të dhëna që cënojnë hetimin

Close