4 gënjeshtra që ju mbajnë larg suksesit
15/06/2017 - 16:22

Personi i vetëm që ju mban larg nga suksesi jeni ju. Nuk është shoqëria, qeveria apo dikush në jetën tuaj. Sigurisht, shumë prej jush e fillojnë jetën më mirë se të tjerët, por secili e ka mundësinë që të bëhet i suksesshëm.

Këto janë 4 gënjeshtrat më të mëdha që i keni thënë vetes ndonjëherë, të cilat ju kanë ndaluar që të arrini qëllimet tuaja:

1. Kam nevojë për një diplomë për të qenë i suksesshëm.

2. Nuk kam kohë të mjaftueshme.

3. Jam shumë i/e vjetër në moshë.

4. Është shumë e vështirë të fillosh.

/oranews.tv/

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
BOOM/ Djegia e mbeturinave po helmon banorët e Çorumit (20 tetor 2017)

Close