Delfini me dy kokë
19/06/2017 - 14:03

Një ekip peshkatarësh kanë gjetur një delfin të pazakontë i cili kishte dy kokë të ngjitur në një trup. Delfini cili është  është specia e parë me dy koka duket se fatkeqësishtë ka ngordhur direkt pasi kishte ardhur në jetë

Ky zbulim u raportua nga revista “Deinse” e Muzeut të Historisë Natyrore të Roterdamit.

Delfinët binjakë u nxorën nga një ekip peshkatarësh që punojnë në jug të Detit të Veriut.

Peshkatarët mendonin se nuk ishte e ligjshme që të mbanin qenie të ngordhura dhe e hodhën në det, por sigurisht pasi i bënë një set më fotografi.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Komento

Read previous post:
“Pra kur ligjin e shkelim ne quhet krim, kur e shkel qeveria quhet politikë?”

Close