Në më pak se një muaj mund të fitoni një trup të bukur
16/06/2017 - 13:15

Vetëm me një ushtrim të thjesht do të mund keni një trup të mirë. Ky ushtrim realizohet çdo ditë duke filluar nga 20 sekonda në ditët e para dhe deri në 4 minuta në ditët e fundit. Në këtë ushtrimit duhet që të mbani trupin drejt në një pozicion statik për aq sekonda sa sugjerojnë instruksionet.

Dita  1- 20 sekonda

Dita  2- 20 sekonda

Dita  3- 30 sekonda

Dita  4- 30 sekonda

Dita  5- 40 sekonda

Dita  6- pushim

Dita  7- 45 sekonda

Dita  8- 45 sekonda

Dita  9- 60 sekonda

Dita  10-  60 sekonda

Dita  11- 60 sekonda

Dita 12- 90 sekonda

Dita 13- pushim

Dita 14- 90 sekonda

Dita 15- 90 sekonda

Dita 16- 120 sekonda

Dita 17- 120 sekonda

Dita 18-150 sekonda

Dita 19- pushim

Dita 20- 150 sekonda

Dita 21-150 sekonda

Dita 22-180 sekonda

Dita 23- 180 sekonda

Dita 24-  210 sekonda

Dita 25- pushim

Dita 26- 210 sekonda

Dita 27- 240 sekonda

Dita 28-  sa më shumë të mundeni

 Shikoni videon e mëposhtëme se si realizohet ushtrimi.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Komento