Drejtori i Spitalit Lezhë kundër Ministrisë: Nuk e jap doreheqjen
24/09/2017 - 18:02 Nga: Elvis Hila

Tre ditë pasi Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale hapi konkursin për drejtuesit e ri të spitaleve, Drejtori i Spitalit rajonal të Lezhës i cili vjen nga radhet e Lëvizjes Socialiste për Integrim nuk pranon të japë doreheqjen.

I pyetur për këtë çështje Pashk Smaçi është i prere kur thotë se refuzon ta ndërmarrë një veprim të tillë.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka shpallur hapjen e konkursit publik për drejtorët e spitaleve universitarë dhe rajonalë.

Sipas njoftimit të publikuar në faqen zyrtare të MSHMS-së, të gjithë të interesuarit kanë afat deri në datën 6 tetor 2017 për të dorëzuar aplikimet e tyre, duke ndjekur kriteret për të aplikuar.

/Oranews.tv/

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Komento